TaxiTender for Business

Al uw ritten van en naar elke locatie in Nederland én van en naar vliegvelden en stations in meer dan 130 andere landen op één plek geregeld. Wij regelen het vervoer voor uw hele organisatie van A tot Z en richten de administratieve afhandeling volledig in naar uw wensen. Met vervoerscategorieën gericht op verschillende doelgroepen bieden wij voor elke behoefte een passende oplossing.Optimale flexibiliteit.
Maximale service.Wij regelen uw vervoer in binnen- én buitenland

Voor uw team

Ontzorg uw team door vervoer goed en veilig te regelen. Zo kan uw team zich volledig richten op haar werk.

Zakenreizen

Ontzorg uw team door het vervoer voor zakenreizen goed en veilig te regelen. Wij zorgen dat op de gewenste tijd een auto klaarstaat voor bijvoorbeeld een rit naar station, vliegveld of hotel kan uw team zich volledig richten op haar werk. Sluit uw rit aan op een vlucht of treinreis dan houdt de chauffeur uw aankomsttijd in de gaten en wacht u op met een naambordje op de afgesproken ontmoetingsplek. Minder stress en dus hogere productiviteit. Door een keuze te maken uit Economy class of het luxere Business class is er altijd vervoer dat past bij uw wensen en budget. TaxiTender verzorgt al uw ritten in binnen- en buitenland! 

Directievervoer

Met onze First class en Business class service brengen professionele chauffeurs de directie van uw bedrijf in luxe uitgevoerde auto’s naar elke gewenste locatie in binnen- en buitenland.

Woon-werk ritten

Als betrokken werkgever zorgt u goed voor uw werknemers. Daarom bieden wij de woon-werkverkeer service aan. Met deze service zorgt u er bijvoorbeeld voor dat werknemers veilig thuis komen nadat ze tot laat in de avond hebben gewerkt. Het laat zien dat u om uw werknemers geeft. En het kan een efficiënter en betaalbaar alternatief zijn voor reizen met het openbaar vervoer.Onze woon-werk service kunt u inzetten voor individuele werknemers, maar ook voor vervoer van groepen en ritten delen (shuttelservice) behoort tot de mogelijkheden.

Voor uw gasten en relaties

Maak indruk op uw klanten en relaties door ze op te halen bijvoorbeeld bij het vliegveld of treinstation.

Courtesy ritten

Maak indruk op uw klanten en relaties door ze op te halen bijvoorbeeld bij het vliegveld of treinstation. Maar ook vervoer aanbieden naar bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement zal een blijvende indruk opleveren.

Noodhulp ritten

Denk aan noodhulp ritten in verband met repatriëring, autoschade, gestrande reizigers, enzovoorts. Ideaal voor ermergency assistance bedrijven. Alle ritten wereldwijd geregeld via 1 centraal punt, real time inzicht in de fulfilment, centrale en gedetailleerde rapportages, 1 aanspreekpunt, kortom super efficiënt en gemakkelijk.

Evenementen

Het vervoersvraagstuk van uw evenement vergt veel tijd  en aandacht van de organisatie, terwijl uw evenement natuurlijk niet draait om het vervoer. TaxiTender heeft veel ervaring met het verzorgen van vervoer tijdens evenementen, ook internationaal. Wij denken graag met u als organisator van het evenement mee over welke oplossing het meest geschikt is voor uw evenement. ZO kunt u alle aandacht richten op daar waar het op uw evenement écht om draait.

TaxiTender Travel Cheque

TaxiTender Travel Cheques kunt u uitdelen aan klanten of relaties. Met de code op de Travel Cheque krijgen ze eenmalig of doorlopend korting op de diensten van TaxiTender.Alles is van A tot Z geregeld.
Sit back and relax.


Maar we gaan nog veel verder voor u…

Makkelijk overal boeken

Het maakt niet uit via welk kanaal u boekt, alle boekingen worden gelinkt aan uw centrale account.

Eigen boekingsbeheer omgeving

Een eigen boekingsomgeving waar u voor de hele organisatie of voor een afdeling uw boekingen maakt, volgt en beheert.

Boekingspagina in uw eigen look and feel

Een speciaal voor uw organisatie of evenement opgemaakte boekingspagina volledig aansluitend op de door u gewenste look and feel. Desgewenst passen we onze boekingscommunicatie ook aan naar uw behoefte.

Boeken via web of app

Soms zit u achter de computer en soms heeft u alleen uw mobiel ter beschikking. Het maakt niet uit via welk kanaal u boekt, alle boekingen worden gelinkt aan uw centrale account.

Koppelingen met uw eigen applicaties

Wilt u onze services het liefst boeken en beheren vanuit eigen applicatie? Dat kan door uw en onze systemen te koppelen via onze APIs. Zo hoeft u niet te schakelen tussen verschillende programma’s en kan informatie naadloos en efficiënt opgehaald en verzonden worden tussen beide systemen.

Goed geregeld van A tot Z

Eén factuur, weg met al die losse ritbonnetjes van verschillende bedrijven. Eén contactpersoon voor al uw vervoersvraagstukken in binnen-en buitenland. Meer inzicht, meer grip, minder rompslomp.

Maatwerk rapportage en centrale facturering

U bepaalt zelf op welke cijfers u stuurt. Onze standaard rapportages zijn al zeer uitgebreid maar ook deze kunnen we volledig aanpassen aan uw wensen en eisen. Wilt u centraal gefactureerd worden of per afdeling, een pdf of een digitale koppeling? Wij richten alles zo in dat u zo min mogelijk adminitratieve rompslomp heeft. Weg met al die losse ritbonnetjes!

1 aanspreekpunt

1 aanspreekpunt voor al uw accountvragen. Hoe handig is dat?

Meertalige customer support

Doet u internationaal zaken? TaxiTender biedt customer support in verschillende talen waaronder Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees en Chinees (Mandarijn).Overal boeken via web of app.
Weg met die losse bonnetjes.


Alle voordelen op een rij…

  • Eenvoudig boeken en beheren via onze website, app of koppeling met uw systemen
  • Een breed wereldwijd professioneel vervoerdersnetwerk, waarbij wij hoge eisen stellen aan de vervoerders waar wij mee samenwerken
  • Vervoer in binnen- en buitenland van en naar bijna elke reislocatie
  • TaxiTender blijft betrokken en verantwoordelijk tijdens het gehele traject, van boeking tot afrekening
  • Meertalige klantenservice en professionele en klantgerichte klachtenafhandeling
  • Elke maand uitgebreide financiële en operationele overzichten
  • 1 aanspreekpunt waar u terecht kunt voor al uw vervoersvraagstukkenInteresse of vragen?
Wij staan voor u klaar!


Leg gerust contact!

Interesse of meer weten over TaxiTender for Business? Leg dan gerust en vrijblijvend contact met ons door middel van onderstaand contactformulier of bel +31 (0)43 311 69 26. We beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee!