Vind luchthaven-transfers en taxi’s met de beste reviews en prijzen, wereldwijd.COVID-19 safety measures

We have increased safety measures for all rides with TaxiTender. All TaxiTender drivers are obliged to follow our global health and safety standards. Your safety is our priority!

Top beoordeeld (9.0/10)

Beste prijs garantie

Gratis annuleren
Betrouwbare transfers, taxi’s and limousines voor de beste prijzen

Op TaxiTender.com kun je airport transfers, taxi’s, shuttles en limousines met goede reviews zoeken en boeken voor de beste prijzen, wereldwijd. Alleen professionele chauffeurs! Klanten beoordelen ons uitzonderlijk hoog op zowel kwaliteit (9.0) als prijs (8.3). Gratis annuleren, ophaal service, “flighttracking” en “24/7 support” zijn inbegrepen.

Wereldwijd

2.000 steden
120 landen
100.000 chauffeurs

Top beoordelingen

9.0 / 10 voor kwaliteit
8.3 / 10 voor prijs
9.1 / 10 voor aanbevelen

Beste koop

Gratis annuleren
Ophaalservice
Tracking, 24/7 support

Boeken is zo eenvoudig

 

Plan route

datum, tijd en #personen

 

 

 

Vergelijk prijzen

en kies taxi klasse

 

 

Bevestig boeking

en betaal veilig online

 

Kies je route, aantal personen en ophaaltijd, en je krijgt direct de beste prijzen in alle taxi klassen uit onze locale aanbesteding en vergelijking. Maak hieruit jouw keuze en maak de boeking compleet met slechts het invullen van je naam, je e-mail adres en mobiele telefoonnummer. Als het een vliegveldrit betreft kun je ook je vluchtnummer invoeren, zodat eventuele vertragingen automatisch worden verwerkt in de ophaaltijd. Ook kun je desgewenst een boodschap invullen voor de chauffeur. Betaal tot slot veilig online met:

Direct nadat je je boeking hebt afgerond ontvang je per e-mail een boekingsbevestiging, net zoals je gewend bent bij het boeken van een vlucht of een hotel. De prijs die je online betaalt is vast en gegarandeerd all-in. In de taxi hoef je dus niets meer te betalen aan de chauffeur. Annuleren is gratis tot 24 uur van te voren.

Ontspannen reizen van deur tot deur

In aanvulling op je boekingsbevestiging die je direct ontvangt, ontvang je kort voordat je wordt opgehaald je rit voucher. Deze voucher bevat alle details van je rit en je chauffeur en is dus je ticket/bewijs. Laat deze voucher bij het ophalen aan je chauffeur zien (op je telefoon of op een printje) en hij rijdt je veilig naar je bestemming. Geen verrassingen, geen uitleg in vreemde talen nodig en geen betaling in de taxi nodig. Alles is geregeld. Ga lekker ontspannen achterover zitten en voordat je het weet ben je er. Wel zo relaxed.

 Ontmoet je chauffeur

op de afgesproken plaats

Toon je voucher

op sms, mail of print

Ga lekker zitten

en geniet van je rit

Als er zich tijdens je reis onverwachte omstandigheden voordoen waardoor er vertragingen of andere veranderingen ontstaan die de chauffeur moet weten, dan kun je direct contact leggen met de chauffeur via zijn of haar directe telefoonnummer dat vermeld staat op de rit voucher die je hebt ontvangen per e-mail en sms. Als je vlucht is vertraagd, geen probleem: flight tracking is onderdeel van onze service als je je vluchtnummer hebt ingevoerd bij het boeken. Als backup, mocht je de chauffeur niet kunnen bereiken of als je nog niet op reis bent, kun je contact leggen met onze 24/7 help desk.

Waarom zou je het risico nemen?

Helaas word je niet voor de deur afgezet als je per vliegtuig of trein reist. Waarom zou je het kleinste stukje van je reis laten zorgen voor de grootste stress door onnodig lang wachten, taxi beschikbaarheid, prijs of veiligheid?  Voorkom al deze onnodige stress: boek je rit vooraf bij ons!

Je bent in goede handen, waar je ook bent

We zijn actief over de hele wereld. Je kunt je persoonlijk vervoer in elke taxi klasse bij ons boeken in meer dan 120 landen. Bijna 100.000 professionele chauffeurs van aangesloten en goedgekeurde vervoersbedrijven staan klaar om je bij ons geboekte rit met zorg uit te voeren. Onze klanttevredenheid is uitzonderlijk hoog, zoals je kunt zien in de onderstaande resultaten van ons Continu Klanttevredenheidsonderzoek (klant beoordelingen), die maandelijks worden geactualiseerd:

Kwaliteit

Punctualiteit

Vriendelijkheid

Prijs

Prijs-Kwaliteit

Klantbeoordeling over de totale prijs-kwaliteit ervaring

Aanbevelen

Klantbeoordeling over het aanbevelen van onze service

Voor elke gelegenheid, voor elk budget

Je kunt kiezen tussen vier taxi klassen, die je hieronder afgebeeld ziet. In elke klasse vergelijken we de route prijzen van vele professionele taxi bedrijven en besteden elke rit in de locale markt aan op basis van prijs (t.o.v. de marktprijs/gemiddelde) en kwaliteit (reviews), om zo steeds de beste prijs-kwaliteit verhouding voor elke rit te realiseren voor onze klanten. De prijzen die je bij ons steeds ziet in de zoekresultaten zijn de beste prijzen per klasse die zo tot stand zijn gekomen. Voor jou vast en gegarandeerd. Dus voor elke gelegenheid en voor elk budget, krijg je bij ons de beste kwaliteit tegen de meest concurrerende (aanbestede) prijzen.

Vragen?

Aarzel niet om ze ons te stellen. Als je vragen hebt over je boeking of rit, leg dan contact met onze Klantenservice. Ben je een affiliate partner, (r)e-tail partner of heb je interesse in een commercieel partnership? Neem dan eens een kijk je op onze pagina’s voor affiliates & sales partners. Werk je voor een van onze aangesloten taxi bedrijven of heb je interesse om je aan te sluiten? Ga dan naar onze pagina voor taxibedrijven.

Klantenservice

Voor vragen over boekingen

Sales support

Voor affiliate- & sales partners

Provider support

Voor prof. taxi bedrijven